ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ
ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ?

Παρόλο που εκ πρώτης όψεως η επιλογή της κατάλληλης εταιρίας για τη ενοικίαση σκάφους στη Βουρβουρού μοιάζει δαιδαλώδης, στην πράξη είναι ένας μονόδρομος που οδηγεί στη BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL, καθώς:

  • Στη BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL έχετε την μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής, αφού διαθέτουμε πάνω από δέκα διαφορετικούς τύπους πλήρως εξοπλισμένων σκαφών, με ποικιλία στην εμφάνιση, στη χωρητικότητά, στις μηχανές τους και φυσικά με μια ευρεία γκάμα τιμών. Επιλέξτε μία από τις τέσσερις σειρές σκαφών μας (luxury, executive, comfort και economy) και βρείτε μέσα σε αυτή το σκάφος που ταιριάζει όχι μόνο στο γούστο και στις ανάγκες της παρέας σας αλλά και στο πορτοφόλι σας.
  • Με σύμμαχο την τεχνολογία, η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL σας παρέχει μια σειρά σύγχρονων εφαρμογών και εργαλείων που κάνουν την πλοήγησή σας με τα σκάφη μας πιο ασφαλή από ποτέ. Νιώστε σιγουριά και απολαύστε με άνεση το ταξίδι σας καθώς έχουμε τον τρόπο και είμαστε μαζί σας όποτε μας χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Με το απόλυτα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας, ώστε να ενημερώνει, να προτείνει, να εξυπηρετεί, να οργανώνει, να λύνει τις απορίες σας και έτσι να δίνει ζωή στα όνειρά σας πάντα με συνέπεια, ευθύνη, φιλική διάθεση και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και αποκτήστε την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για την περιοχή που θα πλεύσετε και τους προορισμούς που θα προσεγγίσετε, όπως και την πιο άρτια εκπαίδευση, από επαγγελματίες, πάνω στον τρόπο που θα χειριστείτε το σκάφος σας.
  • Μπορεί η Διάπορος να κρύβει εξωτικές παραλίες και να μας μαγεύει πάντα, ωστόσο η Χαλκιδική δεν σταματάει να μας ξαφνιάζει με το φυσικό της κάλλος. Γι’ αυτό η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL είναι η μόνη εταιρία που οργανώνει, με έμπειρους skippers, ιδιωτικές κρουαζιέρες και σε άλλους προορισμούς. Αμμουλιανή, Δρένια, Καβουρότρυπες, Πόρτο Κουφό, Άγιο Όρος και έπεται η συνέχεια… Αφεθείτε στις φροντίδες των ανθρώπων μας και απολαύστε από θαλάσσης όσα η στεριά δεν μπορεί να σας αποκαλύψει!
  • Με εύκολη πρόσβαση για όλους, η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL σας υποδέχεται σε έναν πανέμορφο χώρο με άνετο και φυλασσόμενο parking ώστε να μπορέσετε να αφήσετε με ασφάλεια το όχημά σας. Αφήστε σε εμάς την ευθύνη και απολαύστε ξέγνοιαστοι εν πλω τα διαμάντια της Χαλκιδικής!

Πέντε μοναδικοί λόγοι για όσους δεν μας γνωρίζετε, αλλά και άλλοι τόσοι που εσείς, που μας έχετε ήδη εμπιστευθεί, γνωρίζετε καλύτερα από όλους! Άλλωστε, η αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελεί, χρόνια τώρα, το κλειδί της εμπιστοσύνης και της αφοσιώσής σας.

            Σας ευχαριστούμε!! Σας περιμένουμε όλους και αυτό το καλοκαίρι!!