Υπηρεσίες ενοικίασης σκαφών

Η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL σας προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που κάνει την ενοικίαση σκάφους στη Χαλκιδική μια εμπειρία που ο καθένας μπορεί να ζήσει.

Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχετε οδηγήσει ποτέ ξανά σκάφος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας καθημερινά αφιερώνει με συνέπεια, φιλικότητα και επαγγελματισμό όσο χρόνο απαιτείται ώστε να σας μυήσει στον τρόπο ασφαλούς χειρισμού των σκαφών και να σας κάνει να νιώθετε αλλά και να είστε ασφαλείς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Άλλωστε η εταιρία μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα, σας παρέχει τη δυνατότητα να έχετε την βοήθεια και την υποστήριξή των ανθρώπων της ακόμη και αφού αποπλεύσετε!

Αλλά ακόμη και αν δεν θέλετε να οδηγήσετε εσείς το σκάφος, μην ανησυχείτε! Η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL είναι στελεχωμένη από έμπειρους οδηγούς – χειριστές που μπορούν να αναλάβουν αυτοί την πλοήγησή σας στους γύρω προορισμούς.

Εμείς είμαστε εδώ για να φροντίσουμε να γίνει η εμπειρία σας ασύγκριτη. Εσείς, βάλτε απλά την παρέα, την καλή διάθεση και την προσωπική σας πινελιά και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την υπηρεσία που σας ταιριάζει, να σχεδιάσουμε την κάθε λεπτομέρεια, να οργανώσουμε τον τρόπο και τα μέσα, να αφουγκραστούμε τις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές σας ανάγκες και να κάνουμε το καλοκαιρινό σας όνειρο πραγματικότητα!!

Blue laggon Βουρβουρού

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ

Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία σκαφών που διαθέτει η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL το σκάφος της αρεσκείας σας και απολαύστε την ημερήσια εκδρομή σας στη Διάπορο και στις περιοχές γύρω από αυτήν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε αυτή σας την ημερήσια απόδραση, διαλέγοντας το σκάφος που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ΠΡΩΙΝΗ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ

Η περιήγηση στη νησιωτική περιοχή της Βουρβουρούς δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι πρέπει να περάσετε όλη την ημέρα σας στη θάλασσα. Η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL σας προσφέρει επιλογές σκαφών για ολιγόωρη ενοικίαση προτείνοντάς σας συγκεκριμένους προορισμούς ώστε να απολαύσετε το μαγευτικό σύμπλεγμα της Διαπόρου μέσα σε τέσσερις ώρες. Σε αυτή την ενοικίαση μπορείτε εάν θέλετε να κάνετε και χρήση των υπηρεσιών οδηγού – χειριστή της εταιρία μας, ώστε παράλληλα με την ασφαλή και ξέγνοιαστη πλοήγησή σας, να απολαύσετε και μια ξενάγηση στους γύρω προορισμούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προγραμματίσουμε την εκδρομή σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΑΧΙ

Εάν θέλετε να περάσετε την ημέρα σας σε μία από τις μαγευτικές παραλίες της Διαπόρου, αλλά δεν θέλετε να ενοικιάσετε σκάφος, η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL διαθέτει την υπηρεσία του θαλάσσιου ταξί. Οι έμπειροι οδηγοί της εταιρίας μας είναι στη διάθεσή σας, κατόπιν συνεννόησης, να σας οδηγήσουν με ασφάλεια από και προς τον προορισμό της επιλογής σας κατά τις ώρες που εσείς επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την μεταφορά σας, να σας ενημερώσουμε για τους διαθέσιμους προορισμούς και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς και την παρέα σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Ενοικίαση σκάφους στην Βουρβουρού δεν σημαίνει αποκλείστικά και μόνο ενοικίαση σκάφους για Διάπορο. Για τον λόγο αυτό η BARRACUDA LUXURY BOAT RENTAL οργανώνει ημερήσιες κρουαζιέρες και σε άλλους επιλεγμένους προορισμούς. Αμμουλιανή, Δρένια, Καβουρότρυπες, Άγιο Όρος είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας προορισμούς και η εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να τους επισκεφτείτε. Ζήστε λοιπόν την εμπειρία μιας ιδιωτικής κρουαζιέρας με την οικογένεια ή τους φίλους σας υπό την ασφαλή υπηρεσία ενός από τους επαγγελματίες οδηγούς – χειριστές μας και ταξιδέψτε με ένα από τα σκάφη της luxury σειράς μας. Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, νιώστε αυτό που σας αξίζει, την ιδιωτικότητα ενός VIP.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε τη δική σας κρουαζιέρα όπως εσείς την ονειρεύεστε!!!

[qode_banner vertical_alignment=”bottom” image=”436″ link=”https://www.barracudaboats.gr/destinations/”]

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΠΟΡΟ

[/qode_banner]

[qode_banner vertical_alignment=”bottom” image=”439″ link=”https://www.barracudaboats.gr/destinations/”]

ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ

[/qode_banner]

[qode_banner vertical_alignment=”bottom” image=”435″ link=”https://www.barracudaboats.gr/destinations/”]

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

[/qode_banner]